Minőségi utakat, jobb közlekedést Vasvárnak!

“Egyike azoknak a problémáknak, amelyekre számtalanszor felhívtam a döntéshozók figyelmét, hogy a térségünk településein, illetve az azokat összekötő utakon XXI. századi viszonyok uralkodjanak a közlekedési infrastruktúra, a helyi és helyközi tömegközlekedés, a személyautós, gyalogos és kerékpáros közlekedés vonatkozásában. Ehhez minőségi és kellően sűrű úthálózatra, a polgárok igényeihez igazított járatsűrűségre, jól karbantartott utakra és járdákra volna szükség!”

Ahogyan azt a PegaPoll által végzett közvélemény-kutatás eredményei is mutatják, a vasváriak többsége a közlekedés területén is a fejlődésre szavaz és elégedetlen a jelenleg fennálló állapotokkal. Amennyiben vasárnap bizalmat kapok Önöktől, ígérem, hogy minden adandó alkalmat felhasználok arra, hogy újabb ígéretek helyett garanciákat kapjak a következő kormánytól a városi és térségi közlekedés fejlesztésére, illetve a vasvári elkerülő út megépítésére. A vasváriak is számíthatnak rám! Írjunk sikertörténetet!

A körzetben rengeteg a megoldandó probléma, Vasvár térségében pedig kiemelten sok. Közösen megépítjük az elkerülő utat, megszüntetjük a szeméttelep által okozott gondokat, munkahelyeket hozunk létre. Különösen szomorú, hogy be kellett zárnia a nagy múltú vasas boltnak. Ez nem maradhat így! Ahogy az sem, hogy az önkormányzat hazug kormányzati propagandát folytat (természetesen megtettük a jogi lépéseket).


A vasvári szeméttelep sokak életét keseríti meg. Ez bizony V. Németh felelőssége. Ugye Ön sem örülne, ha patkányok futkároznának a kertjében vagy a házában? Persze az orrfacsaró bűz sem kellemes. Ezen is változtatok, ha vasárnap rám szavaznak és egyéni képviselőként szolgálhatom Önöket!

Fel kell számolni ezeket az áldatlan állapotokat!

Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet most vasárnap!

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s