Bana-Kis Diána üzenete

“Milyen a jó jelölt? A jó jelölt olyan, mint a jó házastárs. Akit érdekel, hogy vagy és mi a problémád, tud-e rajta segíteni. Ha megkéred valamire, tesz a cél érdekében. Nem csak akkor kerül elő, ha enni-inni kell, hanem akkor is, amikor számítasz a segítségére. Hűséges a választókörzetéhez, ahogy a feleségéhez is.”

Sajnos ezek nem minden képviselőjelölt esetén vannak így. Ezért azt kérem, hogy támogassák azt a jelöltet, akire ez mind igaz, vasárnap szavazzanak Bana Tiborra és az Egységben Magyarországért listájára! Azért, hogy Magyarország, a mi közös hazánk végre mindannyiunké legyen, ne csak a fideszes kiváltságosoké és az oroszoké!


Nőnapi akció – kitaláltuk, hogy nőnap alkalmából idén ne legyen tüntetés vagy konferencia, hanem inkább jótékonysági akciót szervezzünk a menekült nők és gyermekek megsegítésére. Közel félmillió forint értékben vásároltunk tisztasági csomagokhoz szükséges termékeket, amit a hat párt, az MMM és civil aktivisták segítségével csomagoltunk be és kézben kiszállítottuk a helyszínre. Külön csomagokat kaptak a csecsemők pelussal, fürdetővel, a gyerekek fogkefét, fogkrémet, a nők pedig tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, betétet és tampont. Arra gondoltunk, mi lehet az, amit egy gyors pakolás közben nem biztos, hogy mi is magunkkal tudnánk vinni.


Karitatív akciók: A kampányban nemcsak a kommunikáció terén dolgoztam, hanem mivel szociális területen végeztem, így részt vettem a karitatív események szervezésében, koordinálásában és lebonyolításában is.

Így volt ez múlt héten is, amikor az Oltalom Karitatív Egyesület által közzétett felhívásra pokrócokat vettünk a Dankó utcába, közel 200.000 forint értékben, amit a Márki-Zay Péter által közzétett adománygyűjtési akció keretében befolyt összegből vásároltunk. Ezeket Lukácsi Katival át is adtuk Iványi Gábornak. Pont időben vittük, mert következő nap már el is vitték, ugyanis éppen takarókra és pokrócokra volt szüksége az Oltalommal kapcsolatban álló ukrajnai szervezetnek. Micsoda időzítés!

Bemutatkozás

Bana-Kis Diána vagyok, jelenleg a központi kampány kommunikációját erősítem, Simon András csapatában. Az ELTE Társadalomtudományi Karán végeztem szociális munkás és szociálpolitikus szakon és a PTE-n nemrég szereztem meg az abszolutóriumot a doktori iskolában. Ősszel határon átnyúló fejlesztési szakreferens szakon diplomáztam. Nagyon szeretek tanulni és kipróbálni magam új szituációkban.

Hobbim a fotózás, a természetjárás, az utazás – más kultúrák megismerése. Szeretek zenét hallgatni – a kampányidőszakban minden reggel Kozmosz-számokat hallgatok, persze az előválasztás alatt rengeteget játszott Sia – Unstoppable száma is gyakori vendég a lejátszási listámban a reggeli készülődés közben.

A politika már tinédzser korom óta érdekel, mindig is ezzel szerettem volna foglalkozni. Korábban az LMP frakciónál dolgoztam, de a doktori tanulmányok miatt Pécsre költöztem. Itt ismertem meg Tibort, akivel a közös szenvedélyünk, a politika hozott minket össze. A 2018-as kampánynak így már mellette lehettem a részese. Ezt követte az EP-választás, az önkormányzati Szentgotthárdon, az előválasztás és most az országgyűlési választás. Tehát az eddigi közös életünket mindig körüllengte a politika.

Az utóbbi időszakban Tibor főleg a választókerület településeit járja, míg én december eleje óta a kampánycsapat budapesti központjában dolgozom. Ez azt jelenti, hogy a kampányban keveset találkozunk, de eldöntöttük, hogy a kormányváltás érdekében mindent megteszünk. Tehát mindketten áldozatokat hoztunk minden nap.


Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet most vasárnap!

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s