Több munkahelyet, magasabb béreket!

A tisztes megélhetéshez, térségünk fejlődéséhez több beruházásra, stabil, minőségi munkahelyekre és magasabb bérekre, fizetésekre van szükség! Így biztosítható a helyben boldogulás, mérsékelhető az elvándorlás és felvázolható egy vonzó jövőkép az itt élőknek. A PegaPoll közvélemény-kutatása is mutatja: erős az igény a lakóhelyhez közel eső munkahelyek teremtésére.

Adatok forrása: PegaPoll

Ehhez több támogatást kell nyújtani elsősorban a mikro- és kisvállalkozások részére, de dolgozni kell azért is, hogy a térségünk gazdasági lehetőségeit felismerő, az itt élők szokásait, a környezettel kapcsolatos elvárásait tiszteletben tartó, tőkeerős szereplők munkahelyeket hozzanak létre. Tavaly egy tajvani delegációt is körbevezettem a körzetben, akikkel jövőbeli beruházások lehetőségéről egyeztettem.

Ha vasárnap az Önök bizalmából egyéni képviselőként szolgálhatom térségünket, kiemelt feladatként kezelem, hogy településeink több fejlesztési forrást, vállalkozóink több lehetőséget kapjanak és minél vonzóbb befektetési célpont legyünk! Írjunk sikertörténetet!


Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet április 3-án!

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s