Közvélemény-kutatás: nem szűnhet meg a körmendi kórház!

A körmendi kórház működése körül aggasztóak a bizonytalanságok. V. Németh Zsolt állításával ellentétben az intézmény nagyon rossz helyzetben van, sajnos már hétvégi ügyelet sincs Körmenden. A város környékén, valamint az Őrségben és a Vendvidéken élőknek így hétvégén sok kilométert kell utazniuk Szombathelyre, egy leterhelt kórházba. Mára a megszűnés szélére sodródott a kórház, amelyben a korábban ígért fejlesztések közül több meg sem valósult.

Ahogy a PegaPoll által készített közvélemény-kutatás alábbi adatsorai is mutatják, a térségünkben élők nagyon is aggódnak a kórház sorsa, az ellátás biztonsága miatt. Mivel az intézmény megmaradása a tét, korábban aláírásgyűjtést indítottam a kórház megmentéséért.

Adatok forrása: PegaPoll

A petíció még mindig aláírható: https://kozosenvasmegyeert.hu/peticio-korhaz.

Ha vasárnap bizalmat kapok Önöktől, és egyéni képviselőként szolgálhatom térségünk polgárait, tovább fogok küzdeni a kórház megmentéséért – ha kell, az utolsó követ is megmozgatom érte. Kérem, támogassa a közös ügyünket Ön is! Írjunk sikertörténetet!


Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet április 3-án!

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s