Bana Tibor: Vitát szervezek a körmendi kórház és az M76-os ügyében!

Szeretettel várom V. Németh Zsoltot és másik két ellenfelemet jövő szerdán 18 órára a körmendi Színház aulájába a körmendi kórház jövőjéről, az M76-os nyomvonaláról és egyéb fontos, körzetünket érintő kérdésről tartandó vitára! Bízom benne, hogy elfogadják meghívásomat erre a fontos eseményre.

Sem az általam kezdeményezett vitán, sem a Nyugat.hu által szervezett képviselő-jelölti vitán nem tette tiszteletét V. Németh Zsolt. Úgy tűnik, számára sem a demokrácia, sem az általa elviekben képviselt választók tisztelete nem fontos. A felvételt itt tekintheti meg:

Mentsük meg a körmendi kórházat!

Rengeteg ígéret hangzott el a körmendi kórház kapcsán a Fidesz politikusai részéről, de a valóság a következő: hétvégén nincs ügyelet, nem készült el az új parkoló, nincs klíma az 1. emeleten, a 3-4. emeleten nincs betegellátás, az 5.-ről uniós pályázaton nyert orvosi műszereket vittek el, a régi épületek hasznosítása nem történt meg. Röviden: a kórház a megszűnés szélére került. Nem ezt érdemlik a körmendiek és környékbeliek! Az ügyben fórumot szervezek jövő szerda 18 órára Körmendre. Részletek este!

A petíciót itt tudják aláírni: https://kozosenvasmegyeert.hu/peticio-korhaz.

Rám számíthatnak a körmendi-szentgotthárdi körzet polgárai, mert számomra a térségben élők képviselete az elsődleges. Írjunk sikertörténetet!

Kapcsolódó bejegyzés:


Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet április 3-án!

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s