Már mindent, ami mozdítható, visznek?! Ez kinek az érdeke?

“Az elmúlt napokban munkatársaimmal és segítőimmel reggeltől estig dolgoztunk, kihelyeztük választási plakátjaimat a választókerületben, amelyek egy része már el is tűnt. Nekem sajnos nincs rá lehetőségem, hogy fizetett aktivistákkal, céggekkel helyeztessem ki ezeket, mint ellenfelemnek, valamint megjelenési felületeim is sokkal korlátozottabbak. Ám úgy tűnik, még ezt is sokallják egyesek. Több helyen, ahol korábban kitettük a plakátjaimat, megdöbbenésünkre ma már V. Németh Zsolt mosolygott vissza ránk.”

A plakátok kihelyezésekor gondosan ügyeltünk arra, hogy a közlekedést és a helyieket ne zavarják. Azonban figyeltünk arra is, hogy amennyiben valakik eltulajdonítják vagy megrongálják azokat, azt a helyi térfigyelő kamera is rögzíthesse.

Arra kérem a lakosságot, hogy amennyiben azt tapasztalják, hogy plakátjaimat valakik rongálják vagy éppen ellopják, úgy az esetet és az elkövetőket rögzítsék telefonjaikkal. A plakátok közelében élőkkel elkezdtük felvenni a kapcsolatot, arra kértük őket, hogy őrizzék és figyeljék a választási plakátokat, a választás tisztaságát. A mai naptól pedig aktivistáim is folyamatosan járni fogják a választókerületet, hogy szemmel tartsák a kihelyezett választási plakátokat.

Szabad és tiszta választásokat! Írjunk sikertörténetet!


Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet április 3-án!

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s