Bana Tibor Jánosházán és Őriszentpéteren is fejet hajtott a ’48-as hősök emléke előtt

“Jánosházán és Őriszentpéteren is részt vettem ünnepi megemlékezéseken. Az iskolások műsora száp és színvonalas volt. Ezeket még a politikusok beszédei sem tudták elrontani. Ha április 3-a után egyéni képviselőként szolgálhatom az itt élőket, ígérem, hogy soha nem fogom kampánycélokra használni nemzeti ünnepeinket.”

Jánosházán hajtottam fejet a ‘48-as hősök előtt. A politikusi beszédek többségével ellentétben a Batthyány Lajos Általános Iskola tanulóinak műsora szép és színvonalas volt. Gratulálok minden fellépőnek! Gyönyörűek lettek Bálint József szobrász alkotásai is a vértanúkról.

Őriszentpéteren is fejet hajtottam a ‘48-as hősök előtt. Az Őriszentpéteri Általános Iskola tanulóinak műsora nagyon szép volt, gratulálok nekik! Ezt még V. Németh Zsoltnak sem sikerült elrontania, aki beszélt drága benzinről, szemműtétről és háborúba küldésről is március 15-e kapcsán.

Ha április 3-a után egyéni képviselőként szolgálhatom az itt élőket, ígérem, hogy soha nem fogom kampánycélokra használni nemzeti ünnepeinket.

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s