Vitára hívom ellenfelemet, V. Németh Zsoltot!

Április 3-án, az országgyűlési választáson arról kell döntést hozniuk a választóknak, hogy ki volt az a képviselő, aki valódi munkát végzett az elmúlt években a választókörzetben élőkért, és ki az, aki a továbbiakban is – pártállástól függetlenül – érdekképviseletet nyújt nekik.

Jómagam sosem néztem a hozzám forduló emberek pártszimpátiáját. Igyekeztem problémájuk megoldásában a segítségükre lenni, még ha ennek sokszor pont a kormány és a kormánypárti politikusok voltak is a gátjai.

V. Németh Zsolt azonban egy korábbi kijelentése szerint csak azoknak tartozik elszámolással, akik rá szavaztak. Én ezzel szemben úgy gondolom, hogy mindenkiért, akik a választókerületben és az országban élnek, felelősséggel tartozunk mint megválasztott képviselők.

Éppen ezért nyílt vitára hívom V. Németh Zsolt képviselőtársamat, hiszen az emberek pártállástól függetlenül megérdemlik, hogy a valódi kérdésekben megismerjék a képviselőik munkáját, elképzeléseit, programpontjait.

Hogy a vitát hol és milyen időpontban tartsuk, képviselőtársamra bízom. Bízom benne, hogy két bográcsgulyás között a valódi képviselői feladatokra is lesz ideje és ki mer állni velem szemben a vitára.

Bana Tibor

Vas megyei országgyűlési képviselő, az Egységben Magyarországért képviselőjelöltje a körmendi-szentgotthárdi körzetben


Nyílt levelemről az Ugytudjuk.hu is beszámolt: http://ugytudjuk.hu/cikk/2022-01-28_bana-tibor-vitara-hivja-v-nemeth-zsoltot

Vitára hívom ellenfelemet, V. Németh Zsoltot!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: V. Németh Zsolt továbbra sem hajlandó reagálni a vitára való kihívásra – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

  2. Visszajelzés: Ki hogyan javítaná az egészségügyet, az oktatást, az utakat vagy a szennyvízelvezetést? – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s