Továbbra is bizonytalan a körmendi kórház sorsa

“Több forrásból sajnálattal hallottam, hogy továbbra sem egyértelmű, mi lesz a körmendi kórház sorsa a körmendi illetőségű nővérek több mint egy éves áthelyezése után. A szakápolók többsége a mai napig a szombathelyi Markusovszky Kórházban dolgozik állandó jelleggel, annak ellenére, hogy Körmenden orvos- és nővérhiány van.”

A körmendi dolgozók több mint egy éve nem kapnak tájékoztatást arról, hogy mikor térhetnek vissza eredeti munkahelyükre és sokan már nem is szeretnének, hiszen úgy tűnik, itt nem számítanak az ő munkájukra. Eközben Körmenden nem tudnak több osztályt megnyitni betegellátásra emberhiány miatt.

Elkeserítő a kórház körüli bizonytalanság, hiszen a térség szempontjából fontos szerepet tölt be az egyészségügyi ellátásban. Nemcsak a körmendi kórházban dolgozók és az átvezényelt szakápolók, de a térségben élők is megérdemelnék az egyértelmű és egyenes tájékoztatást.


Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet 2022-ben!

Bana Tibor

Továbbra is bizonytalan a körmendi kórház sorsa” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Nem szűnhet meg a körmendi kórház! – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s