Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!

Folytatódik a szalagátvágások időszaka. Nem maradunk mi sem mosolygó, de közben ígéreteiket be nem tartó kormánypárti képviselők nélkül. Ma adják át ugyanis az M80-as autóút Körmend-Szentgotthárd-Rábafüzes közötti szakaszának hiányzó, Vasszentmihály és Körmend közötti részét. Bana Tibor számon kérte V. Németh Zsolton Orbán Viktor korábbi ígéretét. Videó a cikkben!

Az új autóút megépítését magam is nagyon régóta szorgalmaztam, számtalan javaslatot adtam be ennek érdekében, és örömmel fogadtam, amikor Orbán Viktor miniszterelnök kétszer is ígéretet tett rá Körmenden, hogy egy 2×2 sávos gyorsforgalmi út épül Szentgotthárd és Körmend között. Sajnos a beígért 2×2 sávos út helyett egy balesetveszélyes, 2×1 sávos úttal kell beérnünk, ami jelen állás szerint fizetős lesz.

V. Németh Zsolt a tőle megszokott stílusban próbálta magyarázni a bizonyítványt

Kérdezem Orbán Viktor miniszterelnök és V. Németh Zsolt képviselő urat: hol a beígért 2×2 sávos gyorsforgalmi út, mire fordították az el nem készült két sávra szánt adóforintokat?

Bana Tibor

Vas megyei országgyűlési képviselő, a Mindenki Magyarországa Mozgalom tagja, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉🏻aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet 2022-ben!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s