Bana Tibor: Újra hitet kaptunk!

Az előválasztás első fordulójában megkaptam Önöktől az egyértelmű felhatalmazást, hogy tavasszal pártállástól függetlenül képviselni tudjam mindnyájukat az országgyűlési választáson. Ezt ismételten hálásan köszönöm! Itt az előválasztás második fordulója, ahol Márki-Zay Péter csap össze Dobrev Klárával.

Miért írtam azt, hogy hitet kaptunk? Bizonyára sokak számára ismert, hogy 2020-ban, a Jobbikban történt belső viszályok miatt otthagytam egykori pártomat. Ekkor azt láttam az országban, hogy nemcsak a kormány és az ellenzék között tátong hatalmas szakadék, de az ellenzéki pártok között is, sőt még az ellenzéki pártokon belül is rengeteg a probléma. Széthúzás, veszekedés, acsarkodás. Ezt követően úgy éreztem, kicsi az esély arra, hogy valódi rendszerváltás jöjjön 2022-ben Magyarországon.

Tavasszal az egyik munkatársammal Hódmezővásárhelyre látogattunk Márki-Zay Péter meghívására. Egy kötetlen beszélgetésen vettünk részt, ahol azt éreztem, hogy van ma Magyarországon egy olyan hiteles, tisztességes államférfi, aki nemcsak az ellenzéket, de az egész országot képes egyesíteni, hogy újra egy nemzet legyünk!

Hazafelé az autóban munkatársammal beszélgettünk, aki szintén hitehagyott volt, látva az akkor politikai folyamatokat. Elindultunk hazafelé, majd csak annyit mondott: „Tibi, úgy néz ki, találtunk egy államférfit, akivel és akiért érdemes dolgozni, és akivel le tudjuk váltani Orbán Viktort!”

Én most arra kérem Önöket, baloldaliakat, liberálisokat, jobboldaliakat, kiábrándult és jelenlegi fideszeseket, hogy szavazzanak a nemzetegyesítésre, szavazzanak Márki-Zay Péterre az előválasztáson.

Nem jobbra, nem balra. Csak felfelé! Hajrá, Márki-Zay Péter!

Bana Tibor

Ha elégedett vagy a munkámmal és egyetértesz a céljaimmal, kérlek, 👉🏻aláírásoddal is támogass! Írjunk sikertörténetet 2022-ben!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s