A körzetben élők pártállástól függetlenül számíthatnak rám!

Miután az Önök bizalmából nagy többséggel megnyertem az előválasztást, ahogyan az várható volt, fideszes ellenfeleim kampányt indítottak a lejáratásomra. Álságos módon azt állítják, hogy én „Gyurcsány embere” vagyok. Ezzel szemben az igazság az, hogy az előválasztáson éppen a baloldali pártok jelöltjét – akit Gyurcsány Ferenc pártja, a DK is támogatott – sikerült legyőznöm. Rengeteg hozzám hasonlóan jobboldali szavazó (köztük a V. Németh Zsoltból kiábrándult fideszesek is) és számtalan baloldali választópolgár is támogatott, amit ismételten köszönök! Mindannyian számíthatnak rám, ahogy azok is, akik Pleva Dánielre szavaztak.

Az országban egyedülálló módon, párttámogatás nélkül, civil egyesületek segítségével, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Közösen Vas Megyéért Egyesület támogatásával arattam nagyarányú győzelmet. A választókerületben a miniszterelnök-jelölti előválasztást a civil Márki-Zay Péter nyerte, amiért sokat dolgoztunk. Nem pártlogókat képviselek, hanem a körmendi-szentgotthárdi térség településein élőket – párthovatartozástól függetlenül. Éppen ezért a jövőben is a választók igényeivel és valós problémáival kívánok foglalkozni, nem pedig azzal, hogy saját eredményeik híján ellenfeleim milyen szitkokat szórnak a fejemre.

A pozíciójába belekényelmesedett, engem pocskondiázó V. Németh Zsolt képviselőtársamnak pedig mindössze annyit felelnék: ahogy legyőztem a baloldali pártok jelöltjét az előválasztáson, úgy fogom őt is magam mögé utasítani jövő tavasszal. Számomra nemcsak kampányidőszakban fontosak az itt élők, és nemcsak azon települések fejlesztéséért dolgozom, amelyek élén fideszes vezetés áll. A sikerhez munkára és alázatra van szükség, a bizalomhoz pedig tisztességre. Én ezt kaptam útravalóul, ezt az utat ajánlom mások számára is.

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s