Kérjük, támogasson minket!

Egyesületemmel, a Közösen Vas Megyéért Egyesülettel lényegesnek tartunk minden olyan, közérdekű kérdést, ami foglalkoztatja a Vas megyei polgárokat, a városok és falvak lakóit, s amit tudunk, megteszünk az általuk fontosnak ítélt problémák mihamarabbi megoldása érdekében. Azért, hogy minél több választóhoz eljuthassunk, minél több tájékoztató anyagunk jelenhessen meg, minél több akciót tudjunk szervezni, szükségünk van az Ön hozzájárulására is!

Kérem, ha teheti, 👉🏻pénzadománnyal is támogassa az egyesületet!

A körmendi-szentgotthárdi térség településein élők megérdemlik, hogy megbízható, érdekkijáró képviselőjük legyen, aki hallatja Vas megye hangját az országos politikában. Segítőinkkel folyamatosan járjuk a választókerületet, beszélgetünk a helyi polgárokkal, testközelből látjuk a megoldandó feladatokat.

Mögöttünk nem áll kiterjedt pártmédia, fizetett aktivisták tucatjai, sokmilliós hirdetési keret. A mi erőnk, az én erőm az Ön támogatásában rejlik. Együtt sikerülni fog az előválasztási és a 2022-es országgyűlési választási győzelem is! Írjunk sikertörténetet – a térség sikertörténetét!

Ha elégedett a munkámmal, 👉🏻aláírásával támogasson, hogy indulhassak az előválasztáson!

Bana Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s