Szaván fogom a kormányt!

Nemrég beadott írásbeli kérdésemben arra vártam választ a kormánytól, hogy milyen kárpótlásban részesítik azokat a régi 8-as mellett élőket és az önkormányzatokat, akik károkat szenvedtek az M80-as építése következtében. Schanda Tamás államtitkár úr válaszában ígéretet tett rá, hogy kárpótolják őket, a károk felmérése folyamatos.

Ígérem, hogy figyelemmel kísérem és számonkérem, hogy mind az ingatlantulajdonosok, mind az önkormányzatok érdemi anyagi kompenzációban részesüljenek az ingatlanjaikban okozott károkért. Azt is számonkérem a kormányon, hogy a településeken áthaladó 8-as főút és a mellékutak helyreállítása megtörténik-e.

Választ vártam arra is, hogy a kormány a településeken belüli és az azokat összekötő kerékpárutak vonatkozásában milyen állásponton áll. Államtitkár úr válaszában tett utalást bizonyos szakaszok megépítésére. Fontosnak tartom, hogy a választókerület településeit a lehető leghosszabban kössék össze kerékpárutak, ezért is adtam be korábban határozati javaslatot az ügy érdekében.

Ha a kormány komolyan gondolja a bicikliutak építésének fontosságát, akkor értetlenül állok az előtt, hogy miért szavazták le már bizottsági szinten a javaslatomat.

Írjunk sikertörténetet! Ha elégedett a munkámmal, 👉🏻aláírásával támogasson, hogy indulhassak az előválasztáson!

Bana Tibor

Mindenki Magyarországa Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s