“Mi lesz a körmendi kórház és az átvezényelt dolgozók sorsa?”

Bana Tibor ezzel az írásbeli kérdéssel fordult Kásler Miklós miniszterhez, és kért tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy mi lesz a körmendi kórház és a Szombathelyre átvezényelt dolgozók sorsa.

A körmendi szakápolókat novemberben helyezték át a szombathelyi Markusovszky Kórház Covid-osztályára. A tájékoztatás alapján az átvezénylés 40 napig, majd a járvány második hullámának végéig tartott volna, azonban a dolgozókat a mai napig nem helyezték vissza Körmendre, annak ellenére, hogy a szombathelyi Covid-osztályokat megszüntették.

A szakápolók a visszahelyezéssel kapcsolatban nem kapnak egyértelmű információkat, csak bizonytalan válaszokat. Minden kórházi dolgozó emberfeletti munkát végez, így az átvezényelt nővérek is alázattál viselték a nehéz körülményeket. Megérdemlik az egyenes tájékoztatást, hogy mi lesz a körmendi kórházzal és mikor térhetnek vissza megszokott munkahelyükre.

Írjunk sikertörténetet! Ha elégedett az eddigi tevékenységemmel, 👉🏻aláírásával támogasson Ön is, hogy indulhassak az előválasztáson!

Bana Tibor

Mindenki Magyarországa Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s