Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!

Vissza-visszatérő kampányígérete Vas megyei fideszes politikusoknak a körmendi Batthyány-Strattmann-kastély felújítása. V. Németh Zsolt például többször ígéretet tett rá, hogy megválasztása esetén felújítják az épületet. Egy idézet tőle: „a kastély felújítása országos ügy, szakrális okokból is fontos, de csak több lépésben, és az állam folyamatos és hathatós támogatásával történhet meg”.

Sajnos az ígéret csak ígéret maradt, ezért – a kastély kapcsán történt előrelépéseket elismerve – ismét írásbeli kérdéssel fordultam a kormányhoz, rákérdezve, hogy miért vonták vissza a korábbi támogatást, illetve meddig marad ígéret az impozáns épület felújítása.

A körmendi kastély mindig is szívügyem volt, így többször nyújtottam be írásbeli kérdést az ügyben. Ígérem, hogy továbbra is kiállok a teljes felújítása mellett mindaddig, amíg el nem kezdődik az épületegyüttes rekonstrukciója.

Írjunk sikertörténetet! Ha elégedett az eddigi tevékenységemmel, 👉🏻aláírásával támogasson Ön is, hogy indulhassak az előválasztáson!

Bana Tibor

Mindenki Magyarországa Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s