Vas megye többet érdemel!

Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke levélben köszönte meg, hogy a Közösen Vas Megyéért Egyesület építő jellegű javaslatokat nyújtott be megyénk területfejlesztési koncepciójához. A megújított és felülvizsgált területfejlesztési koncepció egyeztetési változatában megfogalmazott fejlesztési irányokkal kapcsolatban a közeljövőben újabb szakmai alapokon nyugvó javaslatokat nyújtunk be. A Közösen Vas Megyéért Egyesület továbbra is elkötelezett az iránt, hogy növeljük a Vas megyei kisvárosok és falvak szerepét, a fenntarthatóság és a falvak megújítása jegyében.

A megyénkben is tapasztalt társadalmi és gazdasági egyenlőtlenségek felszámolását, a területi operatív programokban rendelkezésre álló pénzügyi források hatékonyabb felhasználását szorgalmazzuk a következő programperiódusban. Vas megye hangjaként egy olyan Vas megyei fejlesztési koncepcióban hiszek, amely egyformán támogatja megyénk minden települését, illetve kiemelt figyelmet fordít az aprófalvas térségekre és az életképes vidéki közösségek megteremtésére.

A Vas megyei települések elkötelezett támogatójaként Egyesületünk azért dolgozik, hogy az itt élők életminősége folyamatosan javuljon.

Rába Kálmán

Bana Tibor


Kapcsolódó cikkek:

Mi Vas megyeiként a Vas megyeiekért dolgozunk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s