Kormányzati nem a romhotel kérdésének megoldására

Az Országgyűlés Költségvetési Bizottságában is igyekeztem megoldást kínálni az életveszélyessé vált szentgotthárdi, Deák Ferenc utcai ún. romhotel problémájára. A Közösen Szentgotthárdért Egyesülettel az önkormányzati választásra kidolgozott programunknak is az egyik fő sarokpontja volt ez.

A hosszú évek óta üresen álló és egyre rosszabb statikai állapotban lévő épület felújítása és hasznosítása nem várhat tovább. Meg kell előznünk, hogy tragédiát okozzon az épület állagának romlása.

Bíztam benne, hogy a szakbizottság támogatni fogja, hogy a költségvetés forrást biztosítson az szentgotthárdi önkormányzatnak az épület megvásárlására, azonban a kormánypárti képviselők V. Németh Zsolttal az élen leszavazták ezt a javaslatomat is.

Bana Tibor előadja javaslatát a Költségvetési Bizottságban, majd a kormánytöbbség (V. Németh Zsolttal együtt) leszavazza azt

Ígérem, hogy lehetőségeimhez mérten, a Közösen Szentgotthárdért Egyesület önkormányzati képviselőivel együtt mindent megteszek a szentgotthárdi romhotel helyzetének mielőbbi rendezése érdekében.

Írjunk sikertörténetet! Ha elégedett az eddigi tevékenységemmel, 👉🏻aláírásával támogasson Ön is, hogy indulhassak az előválasztáson!

Bana Tibor

Kormányzati nem a romhotel kérdésének megoldására” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Üdvözöljük, hogy többszöri sürgetés után végre történik valami a szentgotthárdi romhotel ügyében! – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s