A Vas megyei falvaknak kormányzati sarcolás helyett támogatásra van szükségük

Az Orbán-kormány intézkedései lassan a tönk szélére sodorják a falvakat, különösen az 500 fő alatti kistelepüléseket. A forráselvonások következtében a legtöbb település olyan feszes költségvetéssel működik, amely ugyan garantálja a működést, de a lakosság életkörülményeit javító fejlesztésekre már nem futja belőle.

A falvak lakosságmegtartó ereje folyamatosan csökken, a települések vezetőinek érdekérvényesítő képessége a nulla irányába konvergál. Egyre több fiatal költözik városokba, hiszen csak ott látják biztosítottnak az életfeltételeiket és a jövőjüket. A magyar vidék gerincét adó aprófalvak lassan elnéptelenednek.

Bana Tibor felszólal az Országgyűlésben a jövő évi költségvetésről szóló vitában

A Vas megyei kistelepülések elkötelezett támogatójaként azért is dolgozom, hogy az ott élők életminősége folyamatosan javuljon.

Írjunk sikertörténetet! Ha elégedettek az eddigi tevékenységemmel, 👉🏻aláírásukkal támogassanak Önök is, hogy indulhassak az előválasztáson!

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje


Kapcsolódó tartalom:

Mi Vas megyeiként a Vas megyeiekért dolgozunk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s