Írjunk sikertörténetet!

Bana Tibor: “Ha tehetik, kérem, a nevük vállalásával ajánljanak engem a többi választópolgár figyelmébe!”

Erre 👉🏻IDE kattintva van lehetőségük.

A körmendi-szentgotthárdi térségben élők megérdemlik, hogy szívvel-lélekkel képviseljék őket. Vas megye hangjaként, ízig-vérig Vas megyeiként pontosan ezt teszem. Ismerem a térség adottságait, az itt élők igényeit, problémáit, és minden erőmmel azon dolgozom, hogy ezeket Budapesten is meghallják.

Tizenegy éves parlamenti tapasztalatom megtanított arra, hogy eredményeket elérni csak kemény, következetes munkával lehet. Ha kell, kompromisszumkészséggel, ha kell, a konfliktus vállalásával. Az Országház falai között éppúgy, mint a határszélen, terepen – ott, ahol otthon vagyok: Vas megyében.

Akik ismernek, tudják: mindig a feladatot kerestem, nem pedig a pozíciókért álltam sorba. Azt is tudják rólam, hogy én nem négyévente, a választások előtt kérem az Önök bizalmát, hanem minden egyes nap igyekszem megszolgálni azt. Amit tudok, megteszem. Az én erőm nem pártközpontokban rejlik, hanem az Önök támogatásában.

Ha elégedettek az eddigi tevékenységemmel, 👉🏻aláírásukkal támogassanak, hogy indulhassak az előválasztáson!

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s