Bana: A körzetben élők valós problémáival foglalkozom

A körmendi körzetben élők tudják, hogy mindig számíthatnak rám, hiszen amit tudok, megteszem a választókerület polgáraiért. A közelmúltban több megkeresés érkezett hozzám Szentgotthárdról és térségéből, amelyek mind egy problémát emeltek ki: a jelenlegi szabályozás nehéz helyzetbe hozza azokat, akik utólagos homlokzati hőszigetelést szeretnének kivitelezni ingatlanjukon és a hőszigetelés beépítése átlógna a szomszéd tulajdonos telkére.

Annak érdekében, hogy a fenti probléma mielőbb orvoslásra, a jogszabály módosításra kerüljön, írásbeli kérdéssel fordultam Varga Judit igazságügyi miniszter asszonyhoz. Örömmel olvastam Orbán Balázs államtitkár úr válaszát, miszerint tervben van a jogszabály gyakorlathoz való igazítása.

Az írásbeli kérdésemre kapott válasz is azt mutatja, hogy érdemes a valós problémákkal foglalkozni, a választókerületben élők érdekeit szem előtt tartani, hiszen az általam előterjesztett módosítás megvalósításával sok érdekelt kerül könnyebb helyzetbe az építkezés során.

Számítok Önre az előválasztáson! Kérem, aláírásával 👉🏻támogassa az indulásomat!

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s