Az ingyenes közlekedési rendszer bevezetésével a Vas megyei falvak és kisvárosok bekapcsolódhatnak a megye gazdasági-társadalmi vérkeringésébe

Tegnap a Közösen Vas Megyéért Egyesület ingyenes Vas megyei közlekedési struktúra kialakítására tett javaslatot. Felvetésünk után egyesületünk elnökét, Bana Tibort többen támogatásukról biztosítva keresték meg privát üzenetekben és hozzászólásokban, amely arra ösztönözte országgyűlési képviselőnket, hogy magasabb szintre vigye az ügyet.

Bana Tibor 👉🏻írásbeli kérdést nyújt be az innovációs és technológiai miniszterhez, amelyben arra vár választ, hogy a megyehatáron belül a Vas megyei lakcímkártyával rendelkező állampolgárok közlekedhetnek-e ingyenesen az M80-as és az M86-os autóutakon.

Javaslatunkat szakmai érvekkel is megindokoltuk: véleményünk szerint ahhoz, hogy Vas megyében a falvakban és kisvárosokban javuljanak az életfeltételek, elengedhetetlen az ingyenes közlekedési rendszer bevezetése. Reményeink szerint ennek köszönhetően ezek a települések is aktívan bekapcsolódhatnak a megye gazdasági-társadalmi vérkeringésébe.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium válaszát természetesen megosztjuk majd Önökkel.

Közösen Vas Megyéért Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s