Minden Vas megyei útfejlesztést támogatunk!

A Közösen Vas Megyéért Egyesület minden Vas megyei útfejlesztést támogat, hiszen ezek javítják megyénk versenyképességét, illetve elősegítik a megyében élők mobilitását. Bana Tibor országgyűlési képviselő, egyesületünk elnöke az utóbbi években komoly lobbitevékenységet folytatott az Országgyűlésben, hogy Vas megye úthálózata dinamikusan fejlődjön.

Az M86-os Vas megyei szakaszának és az M8-as Körmend és Szentgotthárd-Rábafüzes közötti szakaszának megvalósítása érdekében Bana Tibor többször felszólalt az Országgyűlésben, ahogy a Szombathely-Kőszeg közötti gyorsforgalmi út is kiemelt figyelmet kapott egyesületünk elnökének köszönhetően. A Közösen Vas Megyéért Egyesület eltökélt a kulturált közlekedés ügye iránt.

Szeretnénk elérni, hogy a Vas megyében élők az alsóbbrendű úthálózatok helyett a gyorsabb és biztonságosabb autóutakat válasszák. Ezért egyesületünk a közeljövőben olyan Vas megyei közlekedési struktúra kidolgozását kezdeményezi, amely lehetővé teszi, hogy a Vas megyében élő polgárok a megyehatáron belül ingyenesen használhassák az M86-os autóutat és a hamarosan elkészülő M8-as Körmend és Szentgotthárd-Rábafüzes közötti szakaszát.

Közösen Vas Megyéért Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s