Közösen sikerülni fog az előválasztási győzelem!

„Másként gondolkodik az előválasztásról Bana Tibor, a Jobbik egykori Vas megyei elnöke. Bár vannak olyan részletek, amelyekkel nem ért egyet, számára egyértelmű volt, hogy részt szeretne venni az ellenzéki összefogásban. Bölcs döntésnek nevezte, hogy mind a 106 körzetben lesz előválasztás, a feddhetetlenségi nyilatkozatnak pedig külön is örül” – nyilatkozta Bana Tibor a Telex.hu-nak.

A független képviselő Vas megye 1. választókerületében indulna, ahol már javában tart a kampánya. Civil szervezete, a Közösen Vas Megyéért Egyesület mellett Márki-Zay Péter és a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja indulását Szombathelyen. Február végén jelentették be a szövetségre lépett ellenzéki pártok, hogy civilek is indulhatnak az előválasztáson, de feltételként határozták meg, hogy minden jelöltnek előre jeleznie kell, a hat szervező párt leendő frakciói közül melyikhez kíván csatlakozni megválasztása esetén.

„Pár napja volt egy fontos egyeztetésem a szombathelyi momentumosokkal, akikkel régóta jó kapcsolatot ápolunk. A legintenzívebb tárgyalások a Momentummal zajlanak, de konkrét döntés még nincs” – tette hozzá a képviselő. Kérdésünkre a párt sajtóosztálya azt írta, hogy még folynak az egyeztetések, így egyelőre nem szeretnének nyilatkozni ebben a kérdésben.”

Forrás: Telex.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s