Élhető Vas megye nélkül nincs élhető Magyarország

Tegnap online közgyűlést tartott a Közösen Vas Megyéért Egyesület. A XXI. század kommunikációs eszközeit használva egyesületünk több napirendi pontot érintve hozott fontos döntéseket. Tagságunk a 2022-es országgyűlési választásokról, a Vas Megyei Területfejlesztési Koncepcióról és a jövő feladatairól is hosszasan egyeztetett.

Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő, egyesületünk elnöke több fontos témát érintve leszögezte, hogy a Közösen Vas Megyéért Egyesület társadalmi beágyazottsága munkásságunknak köszönhetően már olyan szintre jutott megyénkben, hogy egyesületünkre a 2022-es parlamenti választásokon is komoly feladat hárul.

A Vas Megyei Területfejlesztési Koncepcióval kapcsolatban tagságunk részéről több szakmai javaslat került megfogalmazásra. Mindenki egyetértett azzal a ténnyel, hogy megyénk sajátos településszerkezete egy olyan egyedi koncepció kidolgozását igényli, amelyben a célok a rendelkezésre álló, valamint potenciális erőforrásokkal együtt egy komplex rendszerben kerülnek megvalósításra.

A Közösen Vas Megyééért Egyesület a jövőben újabb jótékonysági akció meghirdetésére készül, a részleteket hamarosan ismertetjük egyesületünk internetes felületein.

A jó hangulatú eszmecsere során minden fontosabb területet érintettünk, de jutott idő néhány kötetlen téma megtárgyalására is. Az online közgyűlés végén úgy váltunk el egymástól, hogy a jövőben még nagyobb intenzitással küzdünk azért, hogy megyénkben a civil szféra tovább erősödjön.

Közösen Vas Megyéért Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s