Politikai csatározások helyett minőségi egészségügyi ellátást Szombathely és környéke lakosságának!

Tegnap levélben keresett meg a Fidesz Szombathelyi Szervezete, hogy aláírásommal támogassam oltásnépszerűsítő politikai kampányukat. Felelős Vas megyei ellenzéki politikusként szeretném leszögezni, hogy nem kívánok részt venni egyetlen olyan nyilatkozatháborúban sem, amely a szombathelyiek és környékbeliek egészségügyi ellátásából politikai ügyet kíván kovácsolni. A lakosság egészségének megőrzése nem politikai kérdés, hanem alapvető kötelességünk.

A koronavírus elleni védőoltások tekintetében mindig következetesen képviseltem azt az álláspontot, hogy az OGYÉI által jóváhagyott bármelyik vakcina használata jobb, mint a koronavírus okozta súlyos, sok esetben végzetes kimenetelű szövődmények. Ezzel ellentétes megnyilatkozást tőlem nem hallhattak. Közvetlen környezetemben is mindenkit arra biztattam, hogy regisztráljanak a védőoltásra.

Szeretném felhívni a szombathelyi Fidesz figyelmét, hogy az ő házuk táján viszont több olyan esemény is történt az elmúlt napokban, amelyek alkalmasak arra, hogy aláássák az oltások iránti bizalmat. Elég megemlítenem a szombathelyi SZTK egykori épületében található oltópontok előtt egy hete kialakult kaotikus állapotokat, ahol a rossz szervezés és a fejetlenség miatt az emberek gyakorlatilag egymást taposták a bejárat előtt. Másnap pedig éppen a szombathelyi Fidesz egyik önkormányzati képviselője fogalmazta meg kétségeit a kínai vakcinával kapcsolatban egy online közgyűlésen.

Szeretném hangsúlyozni, hogy Vas megyei és országos politikai tevékenységemet is minden esetben a megbízhatóság, a tisztesség és a becsület mentén végeztem. Arra kérem a Fidesz Szombathelyi Szervezetét, hogy a politikai hangulatkeltés helyett dolgozzanak egy hatékonyabb és színvonalasabb szombathelyi egészségügyi ellátás kialakítása érdekében. Én a továbbiakban is ezt teszem.

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s