Vállalja a felelősséget az oltások kaotikus szervezéséért a Vas Megyei Kormányhivatal!

Ma megdöbbentő helyzettel szembesülhettünk Szombathelyen. Az SZTK előtt hosszú, kígyózó sorok alakultak ki, idős és veszélyeztetett beteg embereket várakoztattak sokszor órákon keresztül. Az oltások szervezéséért felelős Vas Megyei Kormányhivatal ma csődöt mondott. Ráadásul ahelyett, hogy beismerték volna: képtelenek a biztonságos és gördülékeny szervezésre, Harangozó Bertalan kormánymegbízott délutáni sajtótájékoztatóján arrogáns stílusban áthárította a felelősséget az emberekre.

Tisztelt Kormánymegbízott Úr!

Nem az idős és beteg emberek hibásak azért, ha Önök tömegeket rendelnek azonos időpontra és hosszú sorokban várakoztatják őket! Azt is elképesztőnek tartom, hogy olyan listák kerültek ki az SZTK falára, amelyek személyes adatokat tartalmaztak. Ez ügyben azonnali vizsgálat elrendelését követelem!

A mai nap után, tisztelt Kormánymegbízott Úr, hagyjon fel a másra mutogatással és vállalja a felelősséget! Amennyiben képtelenek az oltások megszervezésére, akkor kérjenek segítséget és vonjanak be minél több szakmai szervet vagy akár az önkormányzatot, hogy ne veszélyeztessük az emberek egészséget és az oltások gördülékeny lebonyolítását!

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Címlapfotó: Nyugat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s