Bana Tibor válasza Révész Máriusznak

“Tisztelt Révész Máriusz Képviselőtársam! Örömmel vettem a hozzám eljuttatott kiadványcsomagját, valamint olvastam levelét, amelyben a kerékpáros közlekedés támogatásáról és a kerékpárutak bővítésének lehetőségeiről számolt be. Üdvözlöm, hogy van olyan téma, amelyben egy kormánypárti és egy ellenzéki képviselő hasonlóan gondolkodik.”

A kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztosként bizonyára értesült róla, hogy az elmúlt hetekben jómagam is többször felhívtam a figyelmet a biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára, és szorgalmaztam, hogy induljanak kormányzati programok a kerékpárvásárlás ösztönzésére, valamint a biciklizés népszerűsítésére.

Kiemelten fontosnak tartom, hogy már a legfiatalabbakat megismertessük a kerékpározás szépségeivel, fontosságával, egyúttal pedig, hogy olyan oktatásban részesüljenek, ami a biztonságos tekerést igyekszik elősegíteni.

Kérem, hogy amennyiben komolyan gondolta a levelében leírtakat, úgy támogassa nemrégiben benyújtott javaslataimat! Legyen partner abban, hogy Vas megyében a lehető legtöbb településen és a legtöbb település között épülhessen kerékpárút!

Tisztelettel, Vas megye hangjaként:

Bana Tibor

Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke


Kapcsolódó cikkek:

Biztonságos tekerést!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s