Nekünk Vas megye az első!

Nemrégiben Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke levélben kereste meg egyesületünk elnökét, Bana Tibort. Ebben a Vas Megyei Területfejlesztési Koncepció elkészítéséhez kapcsolódó partnerségi folyamat részeként, az egyeztetési fázisban kérte egyesületünk közreműködését. A Közösen Vas Megyéért Egyesület él a kínálkozó lehetőséggel és aktívan részt kíván venni a területfejlesztési program kidolgozásában.

A közeljövőben egy olyan rövid, áttekinthető, szakmai anyagot juttatunk el Majthényi Lászlóhoz, amely a térségre vonatkozóan taglalja a gazdasági és társadalmi fejlődést elősegítő javaslatainkat. Reméljük, hogy ötleteink a végleges programba is bekerülhetnek, hiszen lokálpatrióta egyesületként csak olyan projektlista megalkotásában hiszünk, amely előremozdítja a megyében élők boldogulási lehetőségeit.

Kiemelten kívánunk foglalkozni megyénk sajátos településszerkezetével és az egyre jobban elszegényedő, érdekképviselet nélkül maradt Vas megyei falvak aktuális helyzetével. A területfejlesztési koncepció elkészítésekor a XXI. század kihívásaira is válaszokat kell találnunk, így javaslatunk kidolgozásakor a megyénket érintő klímaváltozást és a globalizáció okozta gazdasági-kulturális kihívásokat is figyelembe vesszük.

Közösen Vas Megyéért Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s