Németh Zsolttal, a Mindenki Magyarországa Mozgalom Vas megyei koordinátorával egyeztettem

A Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke, Bana Tibor ismét Sárváron tárgyalt Németh Zsolttal, az MMM megyei koordinátorával, sárvári önkormányzati képviselővel. “Zsolttal egyetértettünk abban, hogy a jövő évi országgyűlési választáson mindhárom Vas megyei körzetben integratív, a bizonytalan szavazókat megszólítani képes, hiteles és támadhatatlan jelölteket kell indítani a kormánypárti jelöltekkel szemben, akik alacsony elutasítottságuk és a szekértáborokon túli elfogadottságuk miatt győzni tudnak.

A rangsorolásos előválasztást az ellenzéki pártok figyelmébe ajánlva korábban már megfogalmaztam: nem a pillanatnyilag támogatottabb jelöltet kell kiválasztani, aki mögött csak egy szűk, de biztos tábor ereje és mozgósítási képessége áll, hanem azt, aki a lehető legtöbb választó szavazatát képes megszerezni – vagyis aki mögé a változást akarók többsége pártállástól függetlenül hajlandó felsorakozni.

Bana Tibor (jobbra) és Németh Zsolt  a sárvári Nádasdy-várnál.

Vas megye hangjaként parlamenti tapasztalatomat, kikezdhetetlenségemet és fáradhatatlan munkámat ajánlom a szombathelyiek és környékbeliek figyelmébe!

Bana Tibor, Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s