Álljunk ki közösen Szombathelyért!

“Az elmúlt héten aláírásgyűjtésbe kezdtem a Közösen Vas Megyéért Egyesülettel, hogy együtt állhassunk ki a Szombathelyt érintő kormányzati elvonások, a településeknek nyújtható támogatások és kompenzációk kiosztásának pártpolitikai alapú diszkriminációja ellen” – írja egyesületünk elnöke, Bana Tibor.

Már több százan írták alá az online petíciót, amit nagyon szépen köszönök mindenkinek! Ezúton is biztatok mindenkit a szignálásra, amit 👉IDE kattintva tehetnek meg.

Néhány napja levélben kerestem meg a pártok és politikai egyesületek szombathelyi szervezeteinek vezetőit, valamint a megyeszékhely vezetését, hogy támogassák az általam indított kezdeményezést, és közösen álljunk ki Szombathely városa és a szombathelyi polgárok érdekei mellett. Az eddigi támogató aláírásokat és megosztásokat nekik is köszönöm!

Az aláírásgyűjtés megkezdésekor nyílt levélben elsőként Hende Csabát, a térség megválasztott országgyűlési képviselőjét kerestem meg, hogy ő is támogassa a kezdeményezést. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy képviselő úr elzárkózott az elől, hogy felemelje szavát a szombathelyiek érdekében.

2022-ben erről és Hende Csaba eddigi munkásságáról is véleményt mondhatnak majd a szombathelyiek és környékbeliek!

Bana Tibor Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

A Közösen Vas Megyéért Egyesület aktuális híreiről a hírlevelünkre feliratkozva értesülhetnek. A feliratkozáshoz kattintson 👉IDE!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s