Hende Csaba cserben hagyta a szombathelyieket!

A Közösen Vas Megyéért Egyesület tegnap aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy pártállástól függetlenül tiltakozzunk a Szombathely városát és a szombathelyieket megillető pénzek kormányzati elvonása ellen. (A petíció 👉ITT írható alá.) Egyesületünk elnöke, Bana Tibor e-mailben megkereste Hende Csabát, a térség megválasztott országgyűlési képviselőjét annak érdekében, hogy támogassa a petíciót, ezáltal Szombathely városát és a szombathelyi polgárokat (a levelet 👉ITT olvashatják). Hende Csaba ma 3 soros válaszban utasította el a petíció aláírását. Ezzel megtagadta választóit és választókerületét.

Hende Csaba válaszlevelében azzal vádolta Bana Tibort, hogy az általa küldött e-mail megkeresés „valótlanságok garmadáját” tartalmazta.


Bana Tibor mindezt nem hagyta szó nélkül:

“Tisztelt Képviselő Úr, kérem, árulja el, hogy levemben mely állítások nem feleltek meg a valóságnak!

Talán az, hogy Ön nem támogatta a kormány intézkedéseit, amelyek következtében Szombathelyt komoly elvonások érték? Ön megszavazta a központi költségvetést és mindenben támogatta a kormány által előterjesztett rendelkezéseket, intézkedéseket, amelyek pénzügyileg hátrányosan érintették Szombathely városát! Egyszer sem emelte fel a szavát az elvonások ellen, egyszer sem állt ki a szombathelyiek érdekei mellett!

Valótlan lenne, hogy amíg Győr, Zalaegerszeg vagy Veszprém azonnali pénzügyi kompenzációban részesült – talán a térség országgyűlési képviselőjének közbenjárása következtében -, addig Szombathely egy árva fillért sem kapott? Felemelte az intézkedések ellen a szavát, kérte a kormányt, hogy Szombathely részére is nyújtson anyagi támogatást?

A válasz: NEM. Képviselő Úr, Ön némán figyelte az eseményeket és pártja érdekeit a választói érdekei elé helyezte.Ön, Képviselő Úr megbukott mint a térség országgyűlési képviselője. Kizárólag a pártját szolgálja, nem pedig a választóit!

Vas megye országgyűlési képviselőjeként ígérem, hogy 2022-es megválasztásom esetén csakis a térséget, a szombathelyiek és környékbeliek érdekeit fogom képviselni és szolgálni, semmilyen pártpolitikai érdek nem fogja ezt felülírni.”

👉Bana Tibor, Vas megye országgyűlési képviselője, a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s