Egy „zöld politikus” bejegyzésének margójára

Az elmúlt napokban olvashattuk a hírekben, hogy újra habzik a Rába. Egyesületünk is érdeklődéssel követte, mi állhat emögött. Több, a Rábát jól ismerő személyt kerestünk meg azonnal, akik elmondták: véleményük szerint természetes eredetű lehet a habzás, korábban is lehetett már találkozni ilyennel, így minden bizonnyal nem az osztrák üzemek állnak a szennyezés mögött. Azóta a vízügyi hatóságok vizsgálatai is alátámasztották ezt. Éppen ezért érdeklődve olvastuk az LMP politikusának, Ungár Péternek – aki mellesleg „környezetét óvó zöld” politikusként egy Toyota Land Crusier terepjáróval rója az ország útjait – és párttársainak dörgedelmes közleményét, amelyben „brutális mértékű szennyezésről” írtak.

Ungár Péter terepszemlén

Nagyon fontos, hogy óvjuk környezetünket, azonban annak nem vagyunk hívei, hogy féligazságokkal vagy hamis információkkal gyűjtsünk lájkokat és rémisztgessük a Vas megyeieket. Érthető, hogy Ungár Péter a budai villájában ritkán találkozik a valódi természettel, de pont ezért kellene körültekintőbbnek lennie, és kikérnie szakemberek véleményét, mielőtt billentyűzetet ragad és lájkvadász posztjában természetkárosítással és környezetszennyezéssel riogatja a lakosságot.

Kérjük az LMP budapesti politikusát, hogy korábbi ígéretéhez híven inkább a valódi környezetszennyezés ellen küzdjön, mint a szombathelyi Falco-gyáré, amellyel egyesületünk Bana Tibor országgyűlési képviselővel karöltve érdemben foglalkozik.

Közösen Vas Megyéért Egyesület

Fotók: Ungár Péter hivatalos Facebook-oldala

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s