Csomag a csodáért!

A Közösen Vas Megyéért Egyesület létrehozásakor úgy döntöttek az alapító tagok, hogy az egyesület nem csupán közéleti és politikai tevékenységet kíván folytatni, hanem karitatív akciók szervezésében is fontos szerep betöltésére készül Vas megyében. Ennek tükrében hirdetjük meg első segítő szándékú, jótékonysági akciónkat, amellyel a szociális szférában dolgozók emberfeletti munkáját szeretnénk elismerni. Mindannyian tudjuk, hogy a többi ágazathoz hasonlóan a koronavírus-járvány idején a szociális dolgozók is komoly fizikai és mentális terhelés alatt végzik munkájukat.

A Közösen Vas Megyéért Egyesület csodálja a szociális dolgozók elhivatottságát és munkabírását, ezért egyesületünk úgy döntött, hogy erőfeszítésüket szeretné egy kis kedvességgel meghálálni.

“Csomag a csodáért!” felhívásunk keretében a Vas megyében működő szociális intézményekhez szeretnénk eljuttatni egy kis ajándékcsomagot. A felajánlás tartalmazhat akár kávét, frissítő- és üdítőitalt, ropogtatni valót, csokoládét vagy bármilyen ajándékot, amelyről az adakozók úgy gondolják, hogy azok megkönnyítik a dolgozók vállára nehezedő terheket ebben a nehéz időszakban.

Arra kérjük a Vas megyeieket, hogy egy kis csomaggal járuljanak hozzá annak a csodának a sikeréhez, amelyet a szociális dolgozók megpróbálnak minden nap véghez vinni.

Várjuk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, esetleg nagyobb cégeknek a felajánlásait is, akik adományaikkal segíteni szeretnék karitatív akciónkat. A Közösen Vas Megyéért Egyesület a jótékonysági akció koordinálásában is részt vesz. Vállaljuk, hogy a felajánlott adományokat becsomagoljuk és eljuttatjuk az adományozók által megjelölt szociális intézmény aktív dolgozóihoz.

Minden felajánlást köszönünk, egyesületünk biztos abban, hogy a mindennapok kicsiny csodáit csak közösen, minden Vas megyeivel együtt tudjuk elérni!

Rába Kálmán, a Közösen Vas Megyéért Egyesület alelnöke.

Kérjük, kérdéseikkel, felajánlásaikkal keressék a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnökhelyettesét, Rába Kálmánt: +36-30/419-9502, rabakalman74@gmail.com!

Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő szombathelyi irodájában december 10-éig szerdánként 10 és 12 óra, valamint csütörtökönként 14 és 16 óra között ügyeletet tartunk!

Közösen Vas Megyéért Egyesület

Csomag a csodáért!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Csomag a csodáért – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

  2. Visszajelzés: Csomag a csodáért (2.) – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

  3. Visszajelzés: Csomag a csodáért (3.) – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

  4. Visszajelzés: Csomag a csodáért (4.) – KÖZÖSEN VAS MEGYÉÉRT EGYESÜLET

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s