Mi a Vas megyeiekért dolgozunk

A mai napon a fideszes Schmidt Mária fia, a Mészáros Lőrinccel üzleti kapcsolatban álló, magát ellenzékinek beállítani próbáló budapesti milliárdos, Ungár Péter azzal vádolta meg egyesületünket, hogy fiktív. Szeretnénk felhívni a budai villájából Szombathelyre ejtőernyőző politikus figyelmét arra, hogy a Közösen Vas Megyéért Egyesületet nyári megalakulását követően a Szombathelyi Törvényszék bejegyezte, így a jogszabályoknak és Alapszabályunknak megfelelően működünk.

Értetlenül állunk azelőtt, hogy az országosan 1%-os támogatottságú LMP funkcionáriusa olyan vádakkal illeti szervezetünket, hogy az fiktív, miközben az elmúlt hónapokban sajtótájékoztatókat tartottunk, egyeztetéseket folytattunk, javaslatokat nyújtottunk be, illetve több fórumon – országgyűlési, megyei közgyűlési, polgármesteri és önkormányzati szinten – képviseljük a megyében élőket.

Ezúton utasítjuk vissza Ungár Péter szavait, aki az elmúlt hetekben sokkal inkább az ellenzéki oldal bomlasztásával foglalkozott, mintsem a szombathelyiek és környékbeliek érdekképviseletével. Szomorúan tapasztaljuk azt is, hogy a tulajdonában álló médiumokat is főként ellenzéki vetélytársai lejáratására használja fel.

A Közösen Vas Megyéért Egyesület a Vas megyeiekért dolgozik hitelesen és aktívan – erre kérjük a többi politikust is!

Közösen Vas Megyéért Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s